• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Schesir

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Schesir

Schesir verscheen als merk voor het eerst op de Europese markt in 1999. Met producten die 100 procent natuurlijk zijn, weet je zeker dat je altijd topkwaliteit in huis haalt voor je hond of kat. Schesir richt zich niet alleen op de gezondheid van jóuw dier, maar ook op dat van andere dieren: zo steunt de fabrikant diverse organisaties die achtergelaten katten en honden opvangen. Daarnaast vallen de producten onder de noemer ‘cruelty free’ en zijn alle verpakkingen voorzien van de stickers ‘cruelty free’ en ‘dolphin safe’. Wil jij ook bijdragen aan een meer diervriendelijke samenleving, en heeft je hond behoefte aan zorgvuldig samengestelde, natuurlijke voeding? Dan is het assortiment van Schesir vast iets voor jullie.

Geen toegevoegde kleur- of smaakstoffen: alleen natuurlijke ingrediënten

Zoals vermeld zijn de producten die gebruikt worden voor Schesir kattenvoer en Schesir hondenvoer altijd 100 procent natuurlijk. Er worden geen kleurstoffen, smaakversterkers of conserveermiddelen toegevoegd. Daarnaast worden de beste delen van vis en vlees altijd zorgvuldig geselecteerd, gestoomd en met de hand klaargemaakt. Bekijk op deze pagina het huidige aanbod Schesir voor je kat of hond. Je vindt hier bijvoorbeeld Schesir Small Adult met Vis, droogvoer dat speciaal bedoeld is voor een kleine maar volwassen hond. Houd bij het vinden van het perfecte honden- of kattenvoer altijd rekening met onder meer de grootte, leeftijd, conditie en gewoonten van je huisdier.

Meer weten over Schesir?

Wil je Schesir kattenvoer of hondenvoer kopen, maar heb je daar nog vragen over? Stel ze dan gerust, via onze klantenservice! Bij ieder product lees je van alles over de ingrediënten, de verpakking en het merk, maar we staan graag voor je klaar als je meer wil weten. Weet je niet helemaal zeker of jouw huisdier het meest gebaat is bij Schesir dierenvoer? Ga dan even langs bij de dierenarts voor professioneel advies.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters