• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Renske

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Renske voer voor hond en kat

De eigenares van Renske heeft dertig jaar lang honden gefokt. Zij kreeg daardoor een goed beeld van hoe belangrijk voeding kan zijn in het leven van een hond. Voeding heeft uiteindelijk invloed op alles: de gezondheid van je dier, het gedrag, en ook de prestaties. Vanuit deze bevinding is Renske zich meer gaan verdiepen in de voedingsbehoeften van honden en katten, om vervolgens voeding te ontwikkelen die en gezonde afwisseling biedt in de diverse bouwstoffen die je dier nodig heeft. Renske biedt honden en katten zowel droog- als natvoer, die goed met elkaar te combineren zijn. Bekijk op deze pagina het huidige aanbod Renske voer en bestel eenvoudig online!

Vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt

Renske dierenvoer bevat als hoofdingrediënt altijd vers vlees of verse vis, of je nu nat- of droogvoer koopt. Vervolgens wordt dit ingrediënt gecombineerd met bijvoorbeeld groente, fruit, kruiden, vitamines en mineralen. Kortom, een smakelijke, gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijd voor je hond of kat. Het droogvoer van Renske dat je bij Dierengemak.nl bestelt, is altijd beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Bij het bekijken en bestellen van je product, kun je eenvoudig aangeven welke verpakking je nodig hebt.

Breed aanbod voor veel variatie

Het dierenvoer van Renske bestaat uit gehele maaltijden (nat en droog), maar bijvoorbeeld ook uit gezonde snacks. Bij het ontwikkelen van de voeding staat ‘variatie’ continu centraal, omdat het voor je huisdier goed is om gevarieerde voeding binnen te krijgen. Je dier wordt minder snel gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen en bouwt minder snel intolerantie op als je je aanbod voldoende afwisselt. Er zijn geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten aan de producten toegevoegd. De producten voor je hond zijn allemaal glutenvrij (er zijn ook graanvrije varianten), en de voeding die Renske ontwikkeld voor katten zijn allemaal vrij van zowel gluten als granen. Heb je vragen over het Renske voer of mis je een bepaald product in het assortiment? Neem dan gerust even contact op! 


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters