Nieuws

Nieuwsitems

Almo Nature nu in de shop!
Nieuwsflits  | 

Almo Nature nu in de shop!

Ben je op zoek naar honden- of kattenvoer met alleen natuurlijke ingrediënten? Bekijk dan eens het Almo Nature assortiment. Vele soorten droogvoer en natvoer afgestemd op jouw hond of kat. Ook HFC producten tref je aan bij Almo. Het HFC voer is oorspronkelijk geschikt voor menselijke consumptie. Veel variatie dus voor elk dier zul je vast een passend voer vinden!
Lees meer
Een kat kopen?
Nieuwsflits  | 

Een kat kopen?

Denk je eraan om een kat als huisdier te nemen? Dan zijn er verschillende opties. Je kunt gaan voor een jong katje, je kunt een kat uit het asiel halen of je kunt en kat nemen die door omstandigheden weg moet. Bij alle opties is het raadzaam enkele punten te checken. Zo is het beter een jong katje pas 12 weken na de geboorte bij de moeder weg te halen. De kitten moet worden geïnspecteerd door een dierenarts, het moet worden gemarkeerd met een chip en tijdig worden gevaccineerd!
Lees meer
Acana voeding: Biologisch correct
Nieuwsflits  | 

Acana voeding: Biologisch correct

Acana dierenvoer is biologisch correct dierenvoer gemaakt van verse regionale Canadese ingrediënten. Bij Acana is vers ook echt vers en is koeling hun enige conserveringsmethode. Zo bevatten Acana voeders vers rood vlees, vrije uitloop gevogelte en eieren, in het wild gevangen vis en hele groenten en fruit. Deze verse ingrediënten sluiten aan op de hoeveelheid, versheid en variatie die honden en katten door hun evolutie hebben leren eten. Honden en katten zijn er daarom zo dol op!
Lees meer
Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters