• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Konijnen

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Konijnenvoer

Naast honden en katten zijn ook konijnen erg populair als huisdier, zowel bij kinderen als volwassenen. Een konijntje thuis houden betekent in veel van de gevallen echter wel dat het dier anders leeft dan in het wild. Hoe geef je een konijn dan toch de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond op te groeien? In de natuurlijke omgeving bestaat het konijnenvoer uit gras, onkruid, blaadjes, twijgjes, granen, wortels, fruit etc. Konijnen zijn echte planteneters, en goed konijnenvoer is daar dan ook op afgestemd. Op deze pagina vind je de soorten konijnenvoeding die je eenvoudig online bestelt bij Dierengemak.

Welk voer kies je voor je konijn?

De voeding voor je konijn zal voor een aanzienlijk deel uit hooi bestaan. Daar haalt je konijn al veel belangrijke voedingsstoffen uit. Welk aanvullend konijnenvoer je kiest, hangt onder andere af van de leeftijd, de conditie en de levensstijl van je dier. Extra vezels zorgen bijvoorbeeld voor een goede spijsvertering. Voeding waar goed op te knagen valt, zorgt ervoor dat de tanden van je konijn kort blijven. Daarnaast is een konijn vaak dol op snacks: let erop wat je geeft en geef niet te veel, om problemen als overgewicht en diabetes te voorkomen.

Voeding voor konijn eenvoudig online bestellen

Bij Dierengemak bestel je onder andere Beaphar konijnenvoer: complete, uitgebalanceerde voeding voor je konijn. Er zijn verschillende lijnen om uit te kiezen, zoals de XtraVital producten en de Beaphar Care+ lijn verpakkingen. Daarnaast heeft Beaphar ook snacks ontwikkeld, die lekker én verantwoord zijn. Beaphar konijnenvoer bevat weinig vet en veel vezels: zo verteert het voedsel optimaal, en blijft je konijn langer actief en gezond. Bekijk het aanbod konijnenvoer en bestel alles wat je nodig hebt gemakkelijk online. Wil je meer weten over de diverse soorten konijnenvoer, of heb je vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op!


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters