MultiSafepay

Voor de afhandeling van de betalingen maakt Dierengemak.nl gebruik van de diensten van MultiSafepay. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken jouw betaling. Zij zorgen voor een juiste en veilige afhandeling van jouw betaling. Je betaald de bestelling dus aan MultiSafepay ten behoeve van Dierengemak.nl.

Betaling via iDeal (NL) - gratis

iDEAL is een veilige betaalmethode en is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in jouw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling. Als je beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt je met iDEAL betalen. Je hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. De bestelling zal worden verzonden de iDeal betaling is afgerond.

Betaling vooraf per bank (NL - BE) - gratis

Voor levering van de goederen kunt je per bank het geld overschrijven naar IBANnummer NL05RABO0145013413 tnv Dierengemak.nl te Lisse. De goederen zullen worden verzonden zodra het geld is bijgeschreven.

Betaling via Creditcard (NL + BE) - gratis

J kunt bij DIerengemak.nl betalen via Mastercard en Visa. Bij een betaling via creditcard worden er GEEN extra creditcardkosten berekend. 

Betaling via Mr. Cash (BE) - gratis

Mr. Cash is bedoeld voor Belgische klanten en is vergelijkbaar met de Nederlandse iDeal betaling. Voor een Betaling via Mr. Cash worden GEEN extra kosten berekend. De extra kosten worden direct zichtbaar als u deze betaaloptie aanvinkt.


Indien je nog vragen hebt over de wijze van betalen bij een eventuele bestelling dan beantwoorden wij graag telefonisch (+31 (0) 252 - 71 44 20) of per mail (info@dierengemak.nl) uw vragen.
Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters