• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Kennels Favourite

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Kennels’ Favourite hondenvoer

Kennels’ Favourite is een fabrikant die volledige, uitgebalanceerde voeding ontwikkeld voor jonge en oudere, kleine en grote honden. Hoe oud je trouwe viervoeter ook is, je vindt binnen het assortiment van dit merk altijd voeding die je kunt geven. Er is speciale voeding voor zwangere of zogende honden, extreem actieve honden, honden met overgewicht en in principe alle andere denkbare situaties. De premium voeding van Kennels’ Favourite bevat zo min mogelijk suiker en andere schadelijke smaakstoffen, zodat je het met een gerust hart aan je huisdier kunt geven. Bekijk op deze pagina het huidige Kennels’ Favourite hondenvoer assortiment van Dierengemak.nl en bestel de beste voeding gewoon online.

Kennels’ Favourite Starter en meer

In ons aanbod vind je dus verschillende soorten Kennels’ Favourite hondenvoer van topkwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de Kennels’ Favourite Starter, droogvoer die helemaal is afgestemd op de behoeften van spenende pups. Dit kunnen pups zijn van alle hondenrassen, als ze maar tussen de twee en acht weken oud zijn. In deze periode groeien de puppy’s namelijk het hardst, en is de juiste voeding essentieel. Kennels’ Favourite Starter bevat onder andere een grote hoeveelheid vitaminen, en zorgt voor een goede verzadiging van calorieën. Zo help je overgewicht bij je hondje te voorkomen.

Hondenvoer van topkwaliteit online bestellen

Welke voeding je ook kiest, bij Dierengemak.nl kun je er altijd van uitgaan dat je dierenvoer krijgt van de beste kwaliteit. Wij werken alleen met leveranciers die bij het ontwikkelen van de voeding écht denken aan wat jouw dier nodig heeft. Als je je Kennels’ Favourite hondenvoer online bij ons bestelt, kun je altijd rekenen op een snelle verzending en aantrekkelijke verzendkosten. Heb je na het bekijken van het assortiment nog vragen, of wil je meer informatie over het bestellen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters