• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Katten Techni-Cal

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Techni-Cal kattenvoer

Techni-Cal is een familiebedrijf dat is gevestigd in Canada, en dat kattenvoer ontwikkelt “op de manier zoals de natuur dat bedoeld heeft”. Dit wil zeggen dat er optimaal rekening gehouden wordt met de natuurlijke voedingsbehoeften van je kat. Voor huisdieren in verschillende levensfases, met verschillende behoeftes, zijn er diverse soorten voeding ontwikkeld. Techni-Cal hanteert twee productlijnen voor katten: Techni-Cal Lifestages, Techni-Cal Solutions. Bekijk op deze pagina ons huidige assortiment en bestel de beste voeding voor je huisdier gewoon online!

Techni-Cal Lifestages

De ingrediënten van de Lifestages producten zijn er helemaal op gericht om je kat optimaal te ondersteunen tijdens een bepaalde levensfase. Je vindt in deze lijn onder andere voeding voor kittens, volwassen katten en echte senioren. De Lifestages voeding is 100 procent natuurlijk en uitgebalanceerd.

Techni-Cal Solutions

Techni-Cal Solutions voeding is samengesteld door experts, om bepaalde kwalen en/of allergische reacties tegen te gaan of te voorkomen. Overgewicht is bij veel katten een probleem, net als nierfalen, blaasgruis of osteoartritis. In de Solutions voeding zitten stoffen die kunnen helpen bij dit soort kwalen, als aanvulling op de gezonde basis die je kat sowieso nodig heeft.

Heb je vragen over de Techni-Cal voeding in ons assortiment? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice.

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters