• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Katten Royal Canin

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Royal Canin kattenvoer

Royal Canin kattenvoer is voeding op maat: er zijn veel verschillende soorten voer om uit te kiezen. Denk aan voer voor de oudere maar actieve buitenkat, of voeding die speciaal gemaakt is voor kortharige of juist langharige katten. Op deze pagina zie je een compleet overzicht van het Royal Canin kattenvoer dat momenteel in ons assortiment is opgenomen. Het is erg belangrijk dat je voeding kiest die goed bij je huisdier past, zodat je zeker weet dat je kat alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Als je echt het beste wil voor je kat, houd dan goed rekening met alle belangrijke aspecten, zoals leeftijd, ras, levensstijl en bepaalde gevoeligheden.

De voedingstabel op het Royal Canin kattenvoer: zo lees je die

Op alle (katten)voeding van Royal Canin vind je de zogeheten voedingstabel, zoals hieronder afgebeeld (afbeelding afkomstig van de website van Royal Canin).

Wanneer je de tabel afleest, ga je altijd uit van het volwassen gewicht van de kat. Heb je een kitten, houd dan rekening met het gewicht dat je kitten zal hebben als hij of zij volwassen is. Omdat je zowel droog- als natvoer kunt geven aan je kat, worden er twee adviezen gegeven op de tabel. Links staat de voorgeschreven hoeveelheid voeding per dag, en rechts in de tabel vind je de hoeveelheid voeding per dag als je dit combineert met een zakje natvoeding. Beide adviezen geven je inzicht in de hoeveelheid voeding per 24 uur.

Royal Canin kat eenvoudig online bestellen

Royal Canin heeft heel veel soorten voeding ontwikkeld, zodat er voor jouw kat altijd geschikt voer tussen zit. Bekijk het ruime assortiment en bestel Royal Canin kattenvoer gewoon online op Dierengemak.nl. Wil je meer weten over de kattenvoeding van Royal Canin in ons assortiment, of heb je vragen over het bestellen? Neem dan gerust even contact op.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters