• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Katten Renske

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Renske kattenvoer

De eigenares van Renske heeft een goed beeld van hoe belangrijk voeding kan zijn in het leven van een kat. Voeding heeft uiteindelijk invloed op alles: de gezondheid van je kat, het gedrag, en ook de prestaties. Vanuit deze bevinding is Renske zich meer gaan verdiepen in de voedingsbehoeften van katten, om vervolgens voeding te ontwikkelen die en gezonde afwisseling biedt in de diverse bouwstoffen die je huisdier nodig heeft. Renske biedt katten zowel droog- als natvoer, die goed met elkaar te combineren zijn. Bekijk op deze pagina het huidige aanbod Renske kattenvoer en bestel eenvoudig online!

Vers vlees of verse vis als belangrijkste bestanddeel

Renske kattenvoer bevat als hoofdingrediënt altijd vers vlees of verse vis, of je nu nat- of droogvoer koopt. Vervolgens wordt dit ingrediënt gecombineerd met bijvoorbeeld groente, fruit, kruiden, vitamines en mineralen. Kortom, een smakelijke, gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijd voor je kat. Het droogvoer van Renske dat je bij Dierengemak.nl bestelt, is altijd beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Bij het bekijken en bestellen van je product, kun je eenvoudig aangeven welke verpakking je nodig hebt.

Breed aanbod voor veel variatie

Het kattenvoer van Renske bestaat uit gehele maaltijden (nat en droog), maar bijvoorbeeld ook uit gezonde snacks. Bij het ontwikkelen van de voeding staat ‘variatie’ continu centraal, omdat het voor je kat goed is om gevarieerde voeding binnen te krijgen. Je dier wordt minder snel gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen en bouwt minder snel intolerantie op als je je aanbod voldoende afwisselt. Er zijn geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten aan de producten toegevoegd. De producten voor je kat zijn allemaal vrij van zowel gluten als granen. Heb je vragen over het Renske kattenvoer of mis je een bepaald product in het assortiment? Neem dan gerust even contact op! 


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters