• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Katten Ecostyle

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

ECOstyle kattenvoer

ECOstyle ontwikkelt al vijftig jaar lang ecologisch verantwoorde, natuurlijke producten. Op deze pagina vind je het ECOstyle aanbod voor katten. Zoals je ziet biedt ECOstyle niet alleen ‘normale’ voeding met heerlijke ingrediënten, ook zijn er speciale soorten voeding die ontwikkelt zijn om bepaalde problemen op te lossen of te voorkomen. Voor de kat zijn er bijvoorbeeld de ECOstyle ‘Blaasgruis’, ‘Overgewicht’ en ‘Spieren en Gewrichten’ ontwikkeld. Heeft jouw kat ook last van bepaalde kwaaltjes, zoals problemen met huid en vacht, of dunne ontlasting? Bekijk dan ons assortiment voor ECOstyle voer dat helemaal is afgestemd op de behoeften van je kat. Dierengemak adviseert je bij problemen met je kat eerst bij de dierenarts advies in te winnen.

Kruiden in de kattenvoeding

ECOstyle voegt diverse kruiden en planten toe aan de voeding om bepaalde eigenschappen te versterken op een natuurlijke manier. Denk aan kruiden die gericht zijn op het bevorderen van de spijsvertering, of het ondersteunen van de nier- en leverfunctie. Bij iedere voeding is gekeken of er kruiden konden worden toegevoegd om de specifieke functies te ondersteunen.

Bij de ontwikkeling van ECOstyle kattenvoer is uiteraard ook gekeken naar de herkomst van je kat. Katten zijn van oorsprong bijvoorbeeld vleeseters, en de ECOstyle voeding is hier optimaal op afgestemd. 

Eenvoudig online bestellen op Dierengemak.nl

Heb je een kat met gezondheidsproblemen, of wil je er gewoon voor zorgen dat je je kat voeding geeft die goed bij hem/haar past? Bekijk dan hier ons ECOstyle assortiment en bestel de voeding die je nodig hebt. Je bestelling wordt binnen drie dagen verzonden tegen een aantrekkelijk tarief. Heb je nog vragen over het ECOstyle voer of andere producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters