• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Katten Biofood

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Geselecteerde filters

Wis alle filters

Biofood kattenvoer

Biologisch kattenvoer speelt in 2018 een grotere rol dan ooit. Niet alleen voor onszelf halen we steeds vaker biologische producten, ook de voeding voor katten wordt zorgvuldig uitgekozen. Biofood Diervoeding BV ontwikkelt al jaren complete natuurvoeding voor katten. In deze voeding zitten alleen de essentiële voedingsstoffen die je kat nodig heeft, zonder al die overbodige geur-, smaak- en conserveringsstoffen. In de webshop van Dierengemak.nl bestel je eenvoudig het Biofood droogvoer voor katten dat je nodig hebt.

Biofood kattenvoer: gegarandeerd groen

De verschillende soorten Biofood kattenvoer zijn allemaal voorzien van het GROEN Garantie Label. Wat betekent dit eigenlijk? Het houdt onder andere in dat je erop kunt rekenen dat de kattenvoeding gemaakt wordt zonder kunstmatige toevoegingen, zonder testen op dieren en zonder genetisch gemodificeerde grondstoffen. Kortom: eerlijke, milieuvriendelijke voeding die ontwikkeld is met respect voor mens en kat. Vind jij het ook belangrijk om je kat biologische voeding te geven, die de eiwitten, vetten, vitamines en mineralen bevat om je kat gezond te houden? Bekijk dan het aanbod op deze pagina en bestel de Biofood kattenvoeding die je nodig hebt.

Passende voeding voor elke kat

Biofood begrijpt als geen ander dat geen enkele kat hetzelfde is. Een oudere kat heeft andere behoeften dan een kitten. Een actieve buitenkat heeft baat bij andere voeding dan een kat die weinig beweging krijgt en veel binnen zit. En wat dacht je van allergieën, of behoeften tijdens of na de zwangerschap? Kortom: er is niet één soort voeding dat zal volstaan. Je hebt een lijn nodig die precies biedt wat jouw kat nodig heeft. Bekijk de diverse producten van Biofood in ons assortiment, en neem gerust contact op als je vragen hebt. Mis je een Biofood product op de site? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij toch nog iets voor je betekenen.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters

Geselecteerde filters

Wis alle filters