• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Katten

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Kattenvoer bestellen

Een kat eet van nature spiervlees: het is een carnivoor. Tegenwoordig worden er veel verschillende soorten kattenvoer ontwikkeld, waarin niet alleen (spier)vlees wordt verwerkt. Omdat de kat minder behoefte heeft aan het kauwen van voeding, heeft het (vergeleken met honden) relatief minder te kiezen als het gaat om voeding. Ga je kattenvoer bestellen, dan kun je bijvoorbeeld wel een keuze maken tussen nat kattenvoer en droog kattenvoer. Op deze pagina zie je een overzicht van de soorten kattenvoeding die je kunt aanschaffen bij Dierengemak. Omdat wij alleen producten verkopen van de beste kwaliteit en de beste merken, weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt voor je huisdier. Kattenvoer bestellen kan eenvoudig en voordelig vanuit je luie stoel: bij Dierengemak!

Welke kattenvoeding kies je?

De voeding voor je kat moet helemaal afgestemd zijn op zijn of haar conditie en levensstijl. Tegenwoordig vallen veel van de soorten droog- en natvoer in de categorie ‘complete voeding’, waardoor je ervan uit kunt gaan dat je kat alles krijgt wat hij/zij nodig heeft. Je kunt bij het maken van je keuze natuurlijk kijken naar wat je kat lekker vindt, maar het is ook van belang om rekening te houden met jullie dagelijkse ritme: ben je veel van huis? Dan is het misschien verstandig om voor droogvoer te kiezen. Een kat eet van nature zo’n tien tot twintig maaltijden per dag, verspreid over de dag. Wanneer je dan een bakje vult met droogvoer, kan je kat probleemloos de hele dag eten zonder dat de voeding bederft of minder smaak krijgt. Kijk wel goed naar het eetpatroon van je huisdier: sommige katten eten een gevuld bakje brokjes in één keer leeg, en in dat geval zul je een dagelijks afgewogen hoeveelheid voeding verspreid over de dag moeten geven. Kom je er niet uit bij het maken van je keuze, omdat je kat speciale behoeften heeft of omdat je twijfelt over bepaalde ingrediënten? Dan is het verstandig om advies te vragen bij de dierenarts.

Bestel het beste voer voor je kat gewoon online

Bij Dierengemak koop je alleen de beste voeding voor je kat. Je vindt op deze pagina kattenvoeding van onder andere de merken Schesir en Bozita Feline. Er wordt onder andere voer aangeboden voor kittens, extra actieve buitenkatten en katten die gesteriliseerd zijn. Kortom: altijd de juiste kattenvoeding voor jouw geliefde huisdier. Heb je vragen over ons assortiment, of over kattenvoer bestellen? Neem dan gerust eens contact met ons op.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters