• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Honden Orijen

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Orijen hondenvoer


Leverancier Orijen maakt uitsluitend producten die voldoen aan het ‘Biologically Appropriate™ concept’. Dat wil zeggen dat de producten voor honden gemaakt worden zoals de evolutie dat bedoeld heeft. Een voorbeeld: honden hebben van nature een eiwitrijk voedingspatroon, waar veel vlees in voorkomt. Je ziet dit terug in de productenreeks van Orijen, waarin uitsluitend vers vlees uit de regio worden gebruikt. Je zult geen synthetische supplementen en andere ongewenste stoffen tegenkomen in deze biologisch verantwoorde voeding, of je nu kiest voor het Orijen hondenvoer of het Orijen kattenvoer.

Biologically Appropriate™ hondenvoer

Orijen voor de hond: verwen je viervoeter met één van de vele soorten droogvoer. Of je nu een (grote) puppy, een visliefhebber of een wat oudere hond in huis hebt, met het uitgebreide aanbod van Orijen slaag je sowieso bij je zoektocht naar de juiste voeding. Daarnaast zijn er ook verschillende Orijen snacks, waarmee je je hond extra kunt belonen. Bekijk op deze pagina gerust eens ons huidige Orijen assortiment. Mis je een product, dat we eventueel voor je kunnen bestellen? Laat het ons dan weten!

Bestel Orijen voer eenvoudig online

Bij het ontwikkelen van de Orijen hondenvoeding wordt optimaal rekening gehouden met het oorspronkelijke eetgedrag van deze dieren en hun voorouders. De specifieke eigenschappen die honden hebben, wijzen op het feit dat ze van nature een dieet hebben dat gebaseerd is op vlees. De tanden en kaken, de aanmaak van speeksel en de spijsvertering ondersteunen deze wetenschap. Orijen realiseert vervolgens de voeding die hier helemaal op afgestemd is. Heb je vragen over de producten op deze pagina, of over het bestellen ervan? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters