• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Natvoer

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Online natvoer voor honden bestellen

Bij Dierengemak.nl vind je verschillende merken natvoer voor honden. Hier zal je alleen natvoer van de beste kwaliteit vinden, zodat je zeker weet dat je de juiste voeding in huis haalt voor je trouwe viervoeter. Geen hond is hetzelfde: dit geldt bijvoorbeeld voor de verschillende rassen, de omgeving en de specifieke behoeften van je hond. Daarom koop je bij Dierengemak het natte voer dat helemaal past bij jouw hond.

Waarom nat hondenvoer?

Natvoer wordt door de meeste honden heel lekker gevonden, vooral als je het een beetje opwarmt. Er komt over het algemeen veel meer geur af van natvoer dan van droogvoer, waardoor de eetlust van je hond wordt gestimuleerd. Heb je een hond die niet graag eet of er enigszins moeite mee heeft, dan kun je uitstekend kiezen voor nat hondenvoer. Je moet bij het kiezen van hondenvoer ook rekening houden met de conditie, de leeftijd en de grootte van je hond: puppy’s hebben een grotere energiebehoefte, terwijl oudere honden vaker vezels nodig hebben en minder calorieën.


Online natvoer voor honden bestellen bij Dierengemak

Het juiste natvoer voor je hond bestel je eenvoudig in de webshop van Dierengemak.nl. Door je keuze uit de verschillende topmerken, zoals Royal Canin kun je inspringen op de speciale behoeften van jou trouwe viervoeter. Heb je vragen over ons uitgebreide assortiment, of over het bestellen van droogvoer? Neem dan gerust contact met ons op.Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters