• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Honden Hobbyfirst Canex

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Canex hondenvoer

Canex, dat nu HobbyFirst Canex heet, ontwikkelt hondenvoer waar geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen aan worden toegevoegd. Ook hoef je niet bang te zijn voor allerlei conserveringsmiddelen: de brokken worden geconserveerd met de vitaminen E en C. Als je kiest voor HobbyFirst Canex hondenvoer, dan krijg je premium hondenvoer voor een betaalbaar bedrag. Het voer is geproduceerd door specialisten met jarenlange kennis en ervaring, die bij het samenstellen van de voeding ook gebruikmaken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hobbyfirst Canex hondenvoeding is beschikbaar voor alle leeftijdscategorieën. Je kunt bij Dierengemak.nl dus terecht voor zowel Canex puppyvoeding als voeding voor volwassen honden.

Goed voor hart en bloedvaten

HobbyFirst Canex voor de hond bevat onder andere omega-3 en omega-6 vetzuren, waardoor de voeding niet alleen bijdraagt aan een goede gezondheid van hart en bloedvaten, maar ook aan een gezonde vacht die zijn glans blijft houden. Bij ieder product dat je bekijkt op onze website, staat vermeld wat de ingrediënten zijn. Ook lees je meer over andere bijzonderheden. Deze informatie kan heel belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste voeding. Twijfel je over welk voer het meest geschikt is voor jouw viervoeter? Neem dan eens contact op met de dierenarts, deze kan je alles vertellen over de voedingsbehoeften van jouw huisdier.

Eenvoudig Canex hondenvoer bestellen

Als je hebt bepaalt welke soort Canex hondenvoer het beste bij jouw trouwe viervoeter past, is online bestellen bij Dierengemak.nl zo gedaan. We zorgen altijd voor een veelzijdig assortiment dat steeds weer wordt aangevuld met voeding van de beste kwaliteit. Daarnaast doen we ons best om de verzendkosten laag te houden en je bestelling zo snel mogelijk bij je te laten thuisbezorgen. Heb je vragen over ons assortiment, of over het bestellen zelf? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters