• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Honden Bozita

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Bozita hondenvoer

Bozita produceert al jaren topkwaliteit hondenvoer. De producten, die in Zweden worden gemaakt (met zoveel mogelijk Zweedse ingrediënten), staan niet alleen bekend om de hoge kwaliteit, maar ook om de gezondheid en de hoge eisen die worden gesteld op het gebied van dierenbescherming. Bij Dierengemak kun je uiteraard terecht voor verschillende soorten Bozita hondenvoeding. Denk bijvoorbeeld aan Bozita Robur hondenvoer dat speciaal is ontwikkeld voor de moederhond en haar puppy, of voor de senior hond. Kortom: voor ieder hond wat wils!

Bozita Robur droogvoer

Bozita heeft onder andere het Bozita Robur droogvoer voor honden ontwikkeld. Dit droogvoer heeft een hoog vleespercentage en is hoog geconcentreerd. Dit voer wordt met de beste grondstoffen gemaakt in één van de meest moderne fabrieken van Europa.

Door de strenge Zweedse wetgeving worden er geen antibiotica, hormonen of kadavermeel in de producten verwerkt. Bozita hondenvoer is compleet voer, dat voor 97 procent uit vlees bestaat. Je hond zal absoluut smullen van de verschillende smaken.

Online Bozita hondenvoer bestellen

Welk voer van dit topmerk je ook kiest, het online bestellen ervan is bij Dierengemak altijd eenvoudig. Daarnaast staan we natuurlijk altijd voor je klaar als je vragen hebt, bijvoorbeeld over ons assortiment of over het bestelproces. Je kunt voor al je vragen contact opnemen met onze klantenservice.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters