• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Honden Acana

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Acana hondenvoer

Als je altijd op zoek bent naar biologisch verantwoorde producten, dan kun je uitstekend kiezen voor Acana voer voor honden. Het Acana hondenvoer wordt altijd gemaakt van de beste, verse ingrediënten. Het hele productieproces is in handen van Acana zelf, en het voer voor je hond wordt ontwikkeld in hun eigen keukens. Er worden daarbij twee belangrijke uitgangspunten aangehouden: ten eerste wordt er rekening gehouden met de natuurlijke evolutie. Dat betekent een eiwitrijk voedingspatroon, met veel vlees. Ten tweede: vlees, gevogelte, eieren en vis van duurzame teelt door lokale leveranciers worden dagelijks vers aangeleverd bij de keukens van Acana.

Drie soorten Acana hondenvoer

Als het gaat om hondenvoer van Acana, zijn er drie verschillende soorten: de Classics, Heritage en Regionals. Deze voldoen allemaal aan zeer strenge eisen, en worden bereid met verse Canadese ingrediënten.

De Classics producten bevatten maar liefst 50 procent vlees, waaronder bijvoorbeeld verse vrije uitloop-kip, rood vlees van lokale ranches of wild gevangen vis uit de wateren rondom Vancouver. Deze soorten voeding bevatten alle stoffen voor een complete voeding!

Heritage staat voor de originele, biologisch correcte hondenvoeding: rijk aan eiwitten, weinig koolhydraten en helemaal graanvrij. Deze producten bevatten maar liefst 60 tot 75 procent vlees.

De Regionals zijn geïnspireerd op de Canadese regio’s. Ze zitten boordevol traditioneel vlees, vrije uitloop-gevogelte en vis die in het wild gevangen is in ongerepte delen van Canada. Deze producten bevatten veel eiwitten, weinig koolhydraten en maar liefst 60 procent vlees.

Acana hondenvoer online bestellen

Bekijk gerust het Acana voer en bestel eenvoudig de producten die passen bij jouw huisdier. Heb je vragen over de producten van dit merk, of over het bestellen ervan? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters