• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Bozita

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Bozita Robur

Bozita Robur produceert al jaren topkwaliteit hondenvoer en kattenvoer. De producten, die in Zweden worden gemaakt (met zoveel mogelijk Zweedse ingrediënten), staan niet alleen bekend om de hoge kwaliteit, maar ook om de gezondheid en de hoge eisen die worden gesteld op het gebied van dierenbescherming. Bij Dierengemak kun je uiteraard terecht voor verschillende soorten Bozita dierenvoeding. Denk bijvoorbeeld aan Bozita Robur hondenvoer dat speciaal is ontwikkeld voor de moederhond en haar puppy, of kattenvoer dat helemaal is afgestemd op de behoeften van actieve buitenkatten. Kortom: voor ieder (dier) wat wils!

Bozita Robur hondenvoer

Bozita Robur heeft zowel droogvoer als natvoer voor honden ontwikkeld. Het droogvoer heeft een hoog vleespercentage en is hoog geconcentreerd. Dit voer wordt met de beste grondstoffen gemaakt in één van de meest moderne fabrieken van Europa.

Heeft je hond liever natvoer? Ook dan kies je voor Bozita. Door de strenge Zweedse wetgeving worden er geen antibiotica, hormonen of kadavermeel in de producten verwerkt. Bozita hondenvoer is compleet voer, dat voor 97 procent uit vlees bestaat. Je hond zal absoluut smullen van de verschillende smaken.

Kattenvoer van Bozita Robur

Ook de kattenvoeding van Bozita staat bekend om de hoge kwaliteit en de puurheid. Speciaal voor katten heeft Bozita de Feline-reeks ontwikkeld, waarin je allerlei producten vindt die voor jouw kat geschikt kunnen zijn. Denk aan droogvoer voor volwassen katten, speciaal voer voor kittens, voer voor katten met een gevoelige maag of voeding voor katten die vooral binnen blijven en gesteriliseerd zijn.

Welk voer van dit topmerk je ook kiest, het online bestellen ervan is bij Dierengemak altijd eenvoudig. Daarnaast staan we natuurlijk altijd voor je klaar als je vragen hebt, bijvoorbeeld over ons assortiment of over het bestelproces. Je kunt voor al je vragen contact opnemen met onze klantenservice.


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters