• 30 dagen retourtermijn!
  • Jij bepaalt de leverdatum
  • Maak gratis gebruik van onze adviseurs

Beaphar

Verfijn je selectie
Verfijn je selectie

Beaphar dierenvoeding

Beaphar is een Nederlandse fabrikant. Deze leverancier ontwikkelde niet alleen een uitgebreid assortiment van genees- en verzorgingsproducten voor huisdieren, ook maken ze voeding voor vogels, konijnen en knaagdieren. Op deze pagina vind je alle Beaphar producten die momenteel in ons assortiment zijn opgenomen. Juist vanwege het feit dat Beaphar een achtergrond heeft in het maken van geneesmiddelen voor dieren, kun je ervan uitgaan dat de voeding voor knaagdieren helemaal op de natuurlijke behoeften van je dier zijn afgestemd. Binnen Beaphar zijn er verschillende lijnen ontwikkeld, voor extra focus op bepaalde samenstellingen.

Beaphar XtraVital: complete, uitgebalanceerde voeding

Neem bijvoorbeeld de lijn Beaphar XtraVital: deze voedingen zijn complete, uitgebalanceerde mengelingen van meerdere soorten voedingsbronnen. Om de kwaliteit van het voer te behouden wordt er gekozen voor een zorgvuldige bereidingswijze, continue kwaliteitscontroles en een samenstelling die perfect is gevarieerd. Konijnen bijvoorbeeld zijn planteneters, en eten in het wild heel wisselend. Om goed aan die natuurlijke voedingsbehoefte te kunnen voldoen, worden er hoogwaardige ingrediënten toegevoegd aan de XtraVital producten. Dit konijnenvoer bevat weinig vet en juist veel vezels, onder andere om de spijsvertering goed op peil te houden. Naast de XtraVital voeding vind je bijvoorbeeld ook verschillende soorten Beaphar Care+ verpakkingen voor konijnen in ons aanbod.

Weet wat je geeft (en hoeveel)

Beaphar heeft niet alleen voeding ontwikkeld voor konijnen, maar ook voor verschillende andere knaagdieren. Denk aan cavia’s, hamsters, ratten en andere dieren. Lees goed op de verpakking van het voer hoeveel je een dier ongeveer moet geven. Vind je dit lastig, dan kan het ook verstandig zijn om even advies te vragen bij de dierenarts. Je zult grotendeels zelf moeten bepalen hoeveel je je dier voorschotelt, en als je een dier met grote eetlust hebt, kan het wel eens moeilijk zijn om de juiste hoeveelheid in te schatten. Wil je meer weten over de Beaphar knaagdierenvoeding, of heb je vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op!


Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Winkelmand
Nederlands
Jouw filters